MMA match och svenska mästerskapen | Bea Malecki

Bea Malecki

Annons

MMA match och svenska mästerskapen

Jag har alltid en skev tidsuppfattning när det gäller mina matcher. Vare sig det är två månader eller två veckor kvar så är det alltid “en månad” till match för mig. Fråga mig inte hur jag räknar.. Men det blir alltid så. Som när vi va ute i helgen. Jag tänkte att man kan dra ut och dansa lixom, det är ju ändå fyra veckor kvar till match… Sedan ser jag en status på fb .. “2,5 veckor kvar till SM” ja ba EH 2 veckor? Hur? När blev det två veckor…Så nu är det i alla fall så.

Sen så kanskeeee jag har fått match på IRFA som är om en och en halv vecka. Fattar in min första MMA match??!!! Så sjukt kul! Jag har väntat så länge på att få gå en match i mma. Visserligen amatör mma, men vi kör en sån först innan det blir proffs. Smalbenen är fortfarande svullna och blå så det blir kalaskul efter matchen att linda dom, inte kunna gå på någon dag och sen ladda om inför nya matcher på sm en vecka senare haha #fighterlivet . Men ja klagar inte, det ingår ju lite i.

 

// Okej i dont know how to write this in english haha… Hmm.. Everytime a fight is coming up i think its 4 weeks left. Like always.. even if it is 8 weeks or 2 weeks. Now this weekend i went out dancing with my friends and thought (as usual) it was 4 weeks left.. Then I saw a status on fb like “nice its 2,5 weeks left to the swedish championship”. I was like NAAAHH no way?! Soo.. it is what it is haha. And alsooooo maybe ive got a MMA fight in 1,5 weeks. Im so exited!

 

Ny rash!! Alltså jag älskar den. Vill ni också köpa så hittar ni den HÄR Ni får ytterligare 15% rabatt om ni använder koden “bea15” (gäller såklart på alla köp på rebelmonkeys.co.uk min andra “tiger rash” och hela grejen e också darifrån!)

// I ve got a new rash!! I love it! If you also want to buy it yo can find it HERE. You will ger 15% off if you use “bea15”

_20170206_202603

Grym bra träning med gladiatorn Magda och Daniel !

// Really good training with the gladiator Magda and Daniel

IMG_20170206_192821_349

Höll nästan på att glömma.. Om någon undrar hur jag ser ut mellan ronderna…..

// Oh, almost forgot.. If you want to know what i look like in between the rounds haha

received_10154065309901012

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats