Friday grappling | Bea Malecki

Bea Malecki

Annons

Friday grappling

Mina vänner! Jag tänkte börja blogga igen. Jag har bestämt mig! Det kommer bli grymt. Kommer lägga upp en massa träningsbilder och vägen inför min första proffsmatch i mma ! Hur jag tränar, vad jag äter, min rehab, vilken position jag har när jag sover.. haha, skoja. (men om ni vill veta så är det på rygg med ena armen ovanför huvudet) Även uppladdningen inför SM i thai, grappling och bjj tävlingar mm!

Så första inlägget alltså. Likaså första träningen i grappling på evigheter. Sedan min inflammation i ryggen har jag inte kunnat köra någon glappling alls. Supertrist. Har fått sitta på bänken och dregla. Vara avis och sur på livet att jag har ont i ryggen. Ibland känner jag att jag kan köra ändå, då slutar det med att jag inte kan röra mig på tre dagar. Så den idén är väl kanske inte den bästa. Men funkar för den som kör “var tredje dag – grappling” . Idag testade jag på att köra ändå., Ja pallar lixom inte vänta mer. Ryggen kändes bra så jag testade. Bättre blev det inte på långa vägar men jag kan i alla fall röra mig nu. Nästa vecka kommer två stycken super mma-tjejer som ska träna tillsammans med mig. Namnen droppar ja sen (en är med i ufc, kan ni gissa..) Jag kan i alla fall inte hålla mig, det kommer att bli så kul!

//

Heeeeyyyyyy! Im gonna start Blooooogggging. I know my English is not the best but the most important thing is that u guys will understand. I bet Swedish and then google translate is going to be worse for you haha. I will publish a lot of pictures from my trainings here. So if you want to follow me when im preparing for my first pro mma fight i would be superhappy.

Fridaygrappling – This is my first training since i got my inflammation in my back. Its 8 weeks im having brutal pain in my back now… Its killing me. Havent been able to do any grappling at all. Just Watch the class… Was good Before the training today but now its worse again…fml.. But what to do.. Im still gonna train as usual next week. I have to.

Two supergood mma girls are coming to Allstars to train with me next week (one of them are in the ufc), will drop the names later. Its going to be sooo much fun!! Cant wait!

Here you have some pics from todays pro sparring with the animals!

P1010256 P1010265 P1010301 P1010303 P1010313 P1010323 P1010329 P1010330 P1010331 P1010333 P1010340 P1010344 P1010345 P1010347 P1010349

 

After the grappling we did boxing intervals on the bags, aaand after that me and michel had a small photoshoot haha… Have to eat dinner now. starving… Buzka.

P1010365 P1010362 P1010361

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats