Då var det dags att starta upp igen | Bea Malecki

Bea Malecki

Annons

Då var det dags att starta upp igen

Har tänkt rätt länge på att starta upp bloggen igen.. Men har väl varit lite halvt velande om ifall jag har så mycket att skriva om . Jag jobbar ju bara, tränar och förutom det så sover jag. Så det är väl kanske inte sådär superspännande haha. Men å andra sidan har ja rätt mycket att kasta ur mig när jag väl sitter och skriver. Kan väl också vara spännande för vissa att läsa om träningen och hur man pusslar ihop vardagen med elitsatsning och heltidsjobb. Inte omöjligt kan jag säga er!
Själv behövde jag en ny start, att ändra från beamalecki.com till .me är väl den ena. Fast måste erkänna att störta anledningen till det var för att jag glömde betala fakturan och domänen gick ut och det verkar som något annat pucko köpt de nu. Så får bli .me , rätt coolt ändå tycker ja. Lite mer unikt. Satt även och funderade på ifall jag ska skriva på engelska för det är nog faktiskt rätt många, från instagram och så som inte kan svenska. Som ni vet är ja bäst på engelska så de lär ju inte bli några problem…… haha. Vi får se hur det blir med det helt enkelt. Såååååå, vi kör en test. Om de e en del som kikar in här så fortsätter ja bloggandet !
Annars då, livet leker. Puss.
16426357_10154047218736012_1734654334_n
Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sabina

    Hej Bea! Jag tycker att det är jätte kul att du börjat blogga igen, jag brukade läsa din gamla blogg ganska mycket faktiskt. 😀 Jag tycker att ”.me” låter jätte bra. 🙂 Hoppas du mår bra! Kram

Annons
stats